Da Fudbalski klub Ljubić ima istinskog prijatelja u Ministarstvu porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, ovo ministarstvo na čelu sa Sonjom Davidović još jednom je dokazalo donacijom sportske opreme našem klubu.
Prvi dan priprema fudbaleri su zadužili novu radnu i paradnu opremu, koja je u klub stigla zahvaljujući donaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta.

MALETIĆ PROZVAO SNJEŽNE RATNIKE LJUBIĆA!


-Ministarstvo na čelu sa Sonjom Davidović je u nekoliko navrata pomagalo rad našeg kluba, što je u velikoj mjeri doprinijelo i pomoglo napretku kluba. Uz zahvalnost na još jednoj vrijednoj donaciji, koja nas je početkom 2021. godine obradovala, a koju ćemo nastojati opravdati što boljim rezultatima, vjerujem da će saradnja i prijateljski odnosi dvije strane biti nastavaljeni i u narednom periodu– istakao je predsjednik kluba Zoran Deket.
Pored donacije opreme seniorskoj ekipi, Ministarstvo porodice, omladine i sporta, krajem 2020. godine doniralo je i opremu za trenere koji su angažovani u Školi fudbala.


Dobru saradnju sa Ministarstvom, istakao je i načelnik opštine Darko Tomaš
-Ministartvo porodice, omladine i sporta, na čelu sa Sonjom Davidović, prepoznalo je pozitivnu sportsku priču koja se piše u LJubiću. Rezultat toga je dobra saradnja, koja na obostrano zadovoljstvo traje već neko vrijeme. Uz zahvalnost Sonji Davidović i Ministsrtvu, uvjeren sam da će se saradnja nastaviti, što će u velikoj mjeri značiti klubu koji je za kratak vremenski period uspio napraviti veliki iskorak na svim poljima- rekao je Tomaš.