“Svuda pođi kući dođi”, stara izreka koje se pridržava i Dario Damjanović, iskusni bh internacionalac. Iskusni 36-ogodišnji fudbaler sredine terena vratio se u svoju Modriču, gdje je i započeo fudbalski put prije 20-ak godina.

Poslednja destinacija Damjanovića bila je Zvijezda iz Gradačca, a već se stavio na raspolaganje treneru Dragi Svitlici i odradio je trening na stadionu “dr Milan Jelić”.

– Dugo razgovaramo sa Damjanovićem, naša želja je bila da još ljetos stigne u Modriču, ali eto tek sada smo realizovali to sve. Bez obzira na godine, može nam mnogo pomoći, pa vidite kako igraju Krunić, Vagner, Raspudić….siguran sam da će Dario biti pravo pojačanje u napadu na Prvu ligu RS. Na ljeto ćemo sjesti ponovo i vidjeti šta i kako dalje, jedna od opcija je da bude i trener u klubu, ali za sada prevashodno vidimo ga kao fudbalera, jer svojim iskustvom može pomoći i te kako –poručio je Petar Jelić, predsjednik Alfa Modriče.

Dario Damjanović, pored Modriče nosio je i dres splitskog Hajduka i to četiri godine, te ruskog prvoligaša Luč Energija, a zabilježio je i četiri nastupa za A reprezentaciju BiH.