ĆURIĆ: KAKV JE GRIJEH AKO SE ČESTITA ROĐENDAN SVOJOJ OTADŽBINI?!


Grad Trebinje i Fudbalski klub Leotar u potpunosti stoje uz mladog igrača Dejana Popovića i na raspolaganju su mu u svakom momentu bez obzira šta će on da odluči u nastavku svoje fudbalske karijere, istakao je zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić nakon razgovora sa ovim dojučerašnjim igračem “Zvijezde” iz Gradačca.

 

– Kakav je grijeh ako se čestita rođendan svojoj otadžbini – naveo je Ćurić.

On je istakao da vjeruje da će Popovića ovaj nemili događaj podstaći da bude samo još bolji na fudbalskom terenu.

Fudbaler Dejan Popović, koji je 27. rođendan Republici Srpskoj čestitao putem svog instagram naloga, istakao je da tom objavom nikoga nije uvrijedio, ni omalovažio, već da je samo simbolično iskazao koliko voli svoju Republiku.

“Sve je počelo kada sam na svom instagram nalogu čestitao rođendan Republici Srpskoj uz stihove koji nisu bili uvredljivog sadržaja. Kao što sam već izjavio medijima, nisam nikoga uvrijedio ni veličao. Čestitao sam rođendan Republici Srpskoj, što kao njen stanovnik svakako imam pravo”, izjavio je Popović.

Popović je povodom 27. rođendana Republike Srpske na “Instagramu” napisao: “Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga, pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka”.

Mediji u Federaciji BiH to su nazvali “skandaloznim”, a na društvenim mrežama je uslijedila histerija i salve uvreda na račun Popovića, koje su ga koštale ugovora u ekipi “Zvijezde” gdje je bio kapiten, a koja se takmiči u Prvoj fudbalskoj ligi Federacije BiH.

“Trebinjelive”

Next post TOPOLOVIĆ POJAČAO KONKURENCIJU MEĐU STATIVAMA!

Previous post VOJVODIĆ BROJAO DO 30, A BIĆE JOŠ!

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

error: