Veliki prijatelj FK Krupa je i Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske. I sam rođen na obalama Vrbasa u Krupi, uvijek je bio lokal patriota, pa tako i njegovo prisustvo na koktelu povodom kraja godine u restoranu “Kanjon” nije nikoga iznenadilo. Ni prvi, ni posljednji put….

– Krupa je mali klub, koji je nastao iz ničega, zahvaljujući entuzijazmu mještana, prije svih braće Ilić. Uvijek se vodim onom čuvenom rečenicom legendarnog golmana Milutina Šoškića: “Kada me pitaju za koga navijam, uvijek kažem OFK Beograd, vrijeme romantike nikada neće proći”. Tako i ja kažem za Krupu, da su romantičari sa ovih naših prostora, najmanje važno igrali prvu, ili neku nižu ligu. Kada sam čuo da u klubu radi 80 dječaka, obuzela me radost, jer znate šta znači skloniti sa ulice djecu u ovako teškim vremenima – isakao je Čubrilović.

Popularni Čubra je onda otkrio i za koga navija.

– Ja sam od glave do pete “crno-bijeli”. Onaj sastav Partizana iz 1966. godine i danas u po dana i noći znam napamet: Špođkić, Jusufi, Mihajlović, Bečejac, Vasović, Rašvić, Bajić, Kovačević, Hasanagić, Galić i Pirmajer – osuo je kao iz topa Čubrilović, i dobio dugotrajan aplauz svih prisutnih.

Za vjernos FK Krupa dobio je uramljen dres jesenjeg šampiona Srpske sa brojem 10.