Nikola Ćetković (2002), supertalentovani golman FK Željezničar Sport Team potpisao je predugovor sa Čukaričkim. Agenti kluba iz Beograda boravili su u Banjaluci i tako privoljeli svom carstvu standardnog prvotimca pionirske selekcije Srbije.

Naravno da sam srećan. Ovo je još jedan iskorak u mojoj karijeri, ali i obaveza da budem još uporniji i istrajniji. Sve je završeno na pravi način, potpisan je predugovor, i jedva čekam da se preselim na “Banovo Brdo” – poručio je Ćetković.

Direktor OFK Sport Team Radomir Popović ističe da je sve odrađeno na pravi način.

Najvažnije da su zadovoljne sve tri strane! I naš klub, i Čukarički, ali i Nikola koji je i najvažniji u ovom trokutu. Moram reći da su za njegove usluge bili zainteresovani Crvena Zvezda, Partizan i Vojvodina, ali ponuda Čukaričkog bila je najkorektnija i najozbiljnija. Sada je na redu papirologija, jer želimo da sve u ovom transferu bude legalno, a Ćetković će do ljeta ostati kod nas, završiti školu i onda krenuti prema Beogrdu. Ono što je još važno, ukoliko u međuvremenu dođe neka izdašnija ponuda iz inostranstva, uz saglasnost sve tri strane Ćetković bi lako mogao i vani, što uopšte u ovom trenutku nije nerealna mogućnost. Za sada je skinuo veliki teret sa svojih leđa, jer sada ima klub, i to pravi, nema više menadžera, već isključivo može da se posveti svom daljem usavršavanju – istakao je Radomir Popović.