Nikola Ćetković, mladi golman Željezničara s “Predgrađa” proteklih sedam dana boravio je u kampu reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi. Već dvije godine standardni prvotimac “orlića” ističe da su ovakva okupljanja i te kako korisna.

Stvaramo zajednički duh, upoznajemo se, uigravamo, vježbamo određene akcije. Već sada se odlično poznajemo. Uslovi su i više nego dobri, kamp kakav bi trebao i ovdje nama. Srbija ogromnu pažnju posvećuje radu s mlađim kategorijama, pa i ne čudi što je svjetska velesila. Meni je čast što sam dio te ekipe, jer imam privilegiju da svaki dan ponešto novo naučim – istakao je Nikola Ćetković, koji je nedavno potpisao ugovor sa Čukaričkim, ali po dogovoru klubova iz Banjaluke i Beograda ostaće na “Predgrađu” do kraja sezone, kako bi završio osnovnu školu.

Vrijeme provedeno u kampu Fudbalskog saveza Srbije bilo je višestruko korisno, a mladi Ćetković iskoristio je slobodno vrijeme da upozna jednog od svojih idola Dejana Stankovića. Pored fotografije, dobio je i nekoliko korisnih savjeta, zvijezda savjetovala buduću zvijezdu,….