U okviru 22. kola Regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad, fudbaleri Lijevča odigrali su neriješeno na svom terenu protiv Čelinca, rezultat je glasio 0:0.

Ovo je bio peti uzastopni remi fudbalera Lijevča, i čini se da su sve dalje od snova o drugoligaškom putu….

Igrao se 16. minut kada je Dražen Kočić ušao iskosa s desne strane u kazneni prostor gostiju i uputio udarac, lopta je prošla tik uz stativu. Gosti su mogli do gola u 24. minutu, Stefan Kutić je poslao sjajnu dugu loptu prema Milošu Iliću koji iz prve proigrao u kaznenom prostoru Srđana Tomića koji sa svega dva metra u grudi pogađa golmana Milovana Marjanovića.

U 42. minuti prečka je bila saveznik gostiju! Dragan Dumonić je šutirao sa 20 metara, lopta je na putu do gola zakačila jednog igrača Čelinca, ali prečka je spasila Čelinac.

U 51. minuti Nemanja Kutić je izveo slobodni udarac sa 25 metara,  dobro je šutirao,  a  Marjanović krajnjim naporom loptu je izbacio u aut. U 55.  minutu Miloš Ilić je potegnuo s više od 20 metara, ovaj puta je to učinio odlično, a Marjanović se iskazao sjajnom paradom!

Domaći su u 90. minuti utakmice tražili penal kada je kapite Dražen Kočić pao u kaznenom prostoru, ali sudija je samo odmahnuo rukama na veliko negodovanje navijača domaćeg tima.

LIJEVČE – ČELINAC 0:0

Stadion: FK Lijevče. Gledalaca: 50. Sudija:Vojislav Gajić (Banja Luka). Pomoćnici: Bojan Aničić (Laktaši) iAleksandar Plavšić (Banja Luka). Delegat: Branko Stojnić (Banja Luka). Kontrolor: Nikola Crnadak (Laktaši).  Žuti kartoni: Tomić (Lijevče), A. Materić, Tomić (Čelinac).

Lijevče: Marjanović, Zekonja, Đuranović, Lekić, Tomić, Knežević (od 66. Tešić ), Dumonić, Đukanović, Kočić, Klisara (od 66. Milutin), Daljević (od 58. Erceg).
Čelinac: Čađo, S. Kutić, A. Materić, Amidžić, N. Kutić, Knežević, Spasojević, Tomić, Ilić, Gojković (od 80. Kuzmanović), J. Materić. 
G. Popović