Radnik je u nedelju domaćin Borcu iz Banjaluke u okviru 19. kola Premijer lige BiH. Utakmica za fudbalske sladokusce, a obje ekipe reflektiraju  za to šesto mijesto koji vodi u “Ligu za prvaka”.

Uprava Radnika je odlučila da sav prihiod od prodatih ulaznica uplati kao donaciju za teško oboljelog dječaka Isaiju Pantića iz Beograda. Gest vrijedan svake pažnje…

-Slijedi nam istinski derbi! U Borcu sam proveo tri godine kao igrač, a sa nekim iz sadašnjeg sastava sam djelio svlačionicu. U ovom susretu kao trener želim pobijedu Radnika kako bi se bodovno odlijepili, Biće izuzetno teško. Smatram da imamo dovoljno znanja i snage da cilj i ostvarimo. Pozivam  navijače da nam pomognu – kaže Žižović.
Ekipu Radnika kao kapiten će predvoditi  Dino Beširović reprezenrarivac BiH.
-Borac nam je dužnik od jeseni kad u Banjaluci nisu bili bolji, ali smo svojom greškom izgubili. Ovog pute  želimo revanš. Uvjeren sam da možemo do pobijede, da ćemo ostaviti srce na terenu i da ćemo iz kola u kolo napredovati ka konačnom cilju, a to ješesto mijesto –rekao je Beširović.
Radnik će nastupiti bez Alema Merajića koji ima žute kartone. Utalmica Radnik -Borac igra se u nedelju sa početkom u 14.30 časova.
                                                                  Mijodrag Jakovljević