Iako su ih mnogi prežalili pred gostovanje u Derventi, fudbaleri Jedinstva su poraženi sa minimalnih 1:2. Četa mladog trenera Zorana Brkovića pokazala je da ima potencijal i da ostaje žal bar za bodom.

-Odigrali smo dobru utakmicu, u kojoj smo imali više od igre, puno više izglednih prilika, ali na žalost dekoncentracija u samoj završnici, koštala nas je da iz Dervente odnesemo bod(odove). Nepisano fudbalsko pravilo da kad neiskoristiš prilike, stigne kazna. Nama je stigla u 80. minutu, kada smo primili odlučujući pogodak. Nemam ništa da zamjerim momcima, pokazali su da imaju kvalitet i da ćemo u narednim utakmicama popraviti nedostatke, ističe Zoran Brković, koji je kormilo brčanskog prvoligaša preuzeo prije 10-tak nakon brojnih turbulencija i odlaska trenera Nusreta Muslimovića.

Već u narednom kolu, Jedinstvo dočekuje povratnika u prvoligaško društvo, Leotar iz Trebinja.

-Očekuje nas teška utakmica, jer je Leotar “kiksao” na svojim “Policama” protiv Borca iz Kozarske Dubice, pa će pokušati da to ispravi u Brčkom. Mi ćemo u narednoj sedmici dobiti 2-3 iskusnija igrača, čime će se pojačati konkurncija u ekipi i sigurno je da ćemo ući puno jači u duel sa Trebinjcima, pa se nadam i prvim bodovima. optimista je Brković.