Derbi drugoligaškog Zapada odigran јe u Žeravici, između domaćeg Jedinstva i Dubrava. Domaći su slavili rezultatom 4:0, i već sada je sigurno da će Jedinstvo imati respektabilnu tim koja će se dosta toga pitati u novoj sezoni na drugoligaškom Zapadu.

http://localhost/zera-krenula-zestoko/

– Izuzetno teško vrijeme za igrati, za naš lokalni derbi, više od utakmice. Jako dobro smo ušli u utakmicu, na vrijeme postigli golove, otvorili utakmicu i iskusno sve to priveli kraju. Mislim da smo sasvim zasluženo slavili, komšijama sve najbolje u nastavku prvenstva i čestitke na fer korektnoj utakmici, a mi se o krećemo sledećem kolu i pokazali smo i danas da će Žeravica i dalje biti neosvojiva tvrđava za mnoge – reko je Saša Behar igrač Jedinstva iz Žeravice

– Griješili smo puno, pobijedili smo sami sebe, težak poraz. Nema opravdanja, dobili smo golove iz bezopasnih situacija, a to je nedopustivo i naravno kad se doda još par propustenih prilika ne može biti dobro. Čestitam Jedinstvu i sretno u nastavku – reko Mirko Milaković, igrač Dubrava.