Laktaši korak po korak hvataju zalet za prave one proljećne bitke koje, čini se tek slijede, u narednih mjesec i po! Ostvaren je drugi proljećni trijumf u gostima, ovaj put u Janji, gdje je na pleća oboreno Podrinje (1:2), kojem su bodovi bili prijeko potrebni u borbi za opstankom, ali Bojan Marković i društvo nisu mislili tako.

Svjesni su i u Upravi kluba, da sada slijedi “krešendo”, a predsjedik Skupštine kluba Miloš Brkić, ističe da će Laktaši do samog kraja igrati pošteno, ni za jedne, ni za druge, već za sebe!

U subotu nam u novom derbiju stiže Sloboda, i želimo zamjeniti mjesta sa timom iz Novog Grada, dakle drugu poziciju koju nećemo ispuštati do kraja šampionat! A, onda spektakl. Daćemo sve od sebe da eliminišemo Krupu i plasiramo se u finale Kupa Republike Srpske. Do kraja prvenstva igraćemo pošteno kao i do sada. Stav svih u klubu, od predsjednika Miroslava Bojića, preko direktora Igora Radeljića, mene, potom Stručnog štaba i naravno igrača jeste da se gleda u svoje dvorište i da nas ne zanima ničija računica ko će opstati, ko će biti prvak. mi smo do svoje pozicije došli mukotrpnim radom, i nemamo namjeru da olako to ispustimo. Dakle slijedi velika borba, ali na zelenom terenu, gdje ćemo se truditi svim silama da pokažemo da smo bolji od rivala – poručio je Miloš Brkić.

Slijede dani koji će vrlo brzo dati odgovore na sva pitanja…