Fudbaleri Jedinstva osvojili su veliki bod u susretu sa Rudar Prijedorom (0:0), ekipom koja pretenduje na Premijer ligu BiH. Brčaci ne samo da su osvojili bod, već su bili bliži i za preostala dva, jer su tokom svih 90 minuta igre bili bolji i konkretniji rival, ali odbrana “žuto-plavih” ipak je na kraju odolila.

Ono što baca ružnu mrlju na ovaj duel jeste ponašanje manje grupice gostujućih navijača, koji su po završetku susreta kaenjem i palicama zasuli domaću publiku. Iz redova Jedinstva za ovaj incident okrivljuju goste, jr nisu ni najavili organizovan dolazak navijača, a još više ih je razočaralo ponašanje pojedinca koji dolaze iz rukovodstva kluba iz grada na Sani, koji su tokom utakmice “huškali” svoje navijače na domaćina! Očigledno da su “rudari” pali iz lekcije “lijepo ponašanje”, barem je tako bilo u Brčkom.

JEDINSTVO (BČ) – RUDAR PRIJEDOR 0:0
Stadion: Lokomotive. Gledalaca: 100. Sudija: Jovo Karić (Trebinje). Pomoćnici: Nemanja Vujadin (Istočno Sarajevo) i Davor Vukašinović (Rogatica). Delegat: Bojan Topić (Banjaluka). Kontrolor: Dejan Radiša (Banjaluka). Žuti kartoni: Lukić, Čoralić, Stankić (Jedinstvo), Matović, Zekanović, Maksimoović (Rudar Prijedor).
Jedinstvo (Bč): Dakić, Lukić, Čoralić, Stankić, Kadrić,  Đokić, Pavić, Hasikić (od 90. Vujić), Mišković, Musić, Buljubašić. 
Rudar Orijedor: Hamzabegović, Matović, Petrović, Savanović (od 63. Pavlović), Burazor, Jaćimović, O. Petrović, Sojak (od 70. Dojčinović), Marić (od 55. Šikanjić), Zekanović, Maksimović. 
Mijodrag Jakovljević