Teslićki Proleter doživljava najteže dane u svojoj istoriji dugoj 93 godine!

Teslićani su u okviru 10. kola trebali gostovati u Kozarskoj Dubici kod Borca, kažemo trebali, jer se tim sa “Radolinke” nije pojavio na “Đolovima”, a nije ni najavio da neće stići kod lidera. To je konstatovao i delegat utakmice Dragan Aleksić iz Srpca koji je zajedno sa ostalim službenim licima i domaćim timom uzalud istrčao na travnjak u Dubici, jer fudbala tog subotnjeg poslijepodneva nije bilo….

Ono što je još žalosnije, jeste da je autobus “Tempoturista” došao na predviđeno mjesto da pokupi igrače, ali njih nije bilo, pa se šofer vratio u firmu, jer nije imao koga do vozi za Kozarsku Dubicu!

Zaista, potez bez presedana, i možda pokazuje ozbiljnost situacije u Proleteru, koji ionako krpi sve utakmice, sa 11 igrača u zapisniku. Nalaze su u opasnoj situciji na 13. mjestu sa sedam bodova, ali to nije toliko ni važno u ovom trenutku koliko jeste rasulo, u svim resursima kluba.

Hoće li nekadašnji prvoligaš i klub sa jednom od najorganizovanijih navijačkih grupa uz sebe u Srpskoj uspjeti sve prevazići, ostaje nam da vidimo, ili je na pomolu još jedno neslavno gašenje, odnosno odustajanje u tekućoj sezoni…..