“Četiri godine u Radniku proletjele su kao tren. U ovom klubu sam doživio jedinstvene momente, kao i svoju punu igračku afirmaciju. Naučio sam mnogo stvari, sazreo sam, razumio značaj rada i upornosti, upoznao divne ljude… Dijelili smo lijepe i one manje lijepe trenutke.  Jednako smo se nosili sa padovima, kao i sa uspjesima. Dostojanstveno,  podignute glave, iskren je Bradonjić, već sada bivši fudbaler bijeljinskog premijerligaša.

– Prvenstveno želim da se zahvalim Bogu i mojoj porodici koja mi je uvijek bila najveća podrška i oslonac u životu, bez vas to ne bih uspio. Hvala mojim prijateljima i poznanicima, za svaku riječ podrške koju ste mi uputili. Hvala svim trenerima FK Radnik koji su me trenirali. Hvala svim ljudima unutar kluba. Hvala mojim saigračima, želim vam puno uspjeha u nastavku sezone, kao i u vašim karijerama.  Hvala mojim menadžerima koji su od samog početka vjerovali u mene – rekao je Bradonjić.

Ovo poglavlje je završeno. Došlo je vrijeme da ispisujem nove stranice ove knjige koja se zove život.
Još jednom, hvala vam na svemu. Nikada vas neću zaboraviti. Navijaću za vas i želim da izborite opstanak u Premijer ligi –
zaključio je Vladimir Bradonjić u svojoj poruci FK Radnik iz Bijeljine.