Laktaši su proljeće otvorili trijumfom u Mrkonjić Gradu (0:2). Nije bilo lako, ali ono najvažije, pobjeda se piše, pa otuda i zadovoljstvo u klubu.

Jedan od najboljih pojedinaca bio je Dejan Bosančić, neumorna radilica na sredini terena, koji je bio pokretač svih opasnih napada Laktaša.

-Otvorili smo sezonu na najbolji mogući način! Pobjedili smo na jako teškom gostovanju i bez primljenog gola što nam daje vjetar u leđa za naredne susrete. Slijedi nam još jedno teško gostovanje, kod ekipe BSK-a koja je spoj mladosti i isukstva. Usudio bi se reći, ako i Banjaluku prođemo neokrznjeni, imamo se čemu nadati – kaže Bosančić.

On, kao i ostatak njegove družine uopšte ne kriju ambicije, a one su najviše.

– Vrh tabele! Trenutno smo drugi. Svaka sledeća utakmica je kao finale, ako želimo ostati u igri. Imamo jako kvalitetnu ekipu i mislim da sa svima možemo biti ravnopravan protivnik, ili bolje rečeno, kada mi igramo, drugi se malo ili gotovo ništa ne pitaju – naglašava Bosančić.

I sam ističe da kao jedinog pravog konkurenta vidi sastav Radnika, trenutnog lidera.

-Imaju tri boda više od nas, ali i ekipu koja ima i glavu i rep. Međutim, iamo je i mi! Neće biti lako da ih se stigne, ali nama niko ne može da oduzme da pokušamo, s obzirom da znamo da oni dolaze kod nas u Laktaše. Ako do tada ostane ova razlika, ne sumnjajte da će ih čekati pakao u Laktašima – istakao je Dejan Bosančić.