Radnički nastavlja da jača svoje redove. Borko Duronjić (23) je novi fudbaler niškog tima.

U pitanju je talentovani napadač, koji je prethodne dve sezone nastupao za TSC iz Bačke Topole i u tom klubu stekao punu afirmaciju. Prije toga je igrao Voždovac i OFK Beograd, a zanimljivo jeste da je Duronjić rođeni banjalučanin, i da je prve fudbalske korkae napravio u mlađim kategorijama Borca.

Moji prvi utisci o Radničkom su sjajni. Došao sam u veliki klub i veoma sam srećan zbog toga. Prilikom pregovora su mi predočene visoke ambicije kluba i nije mi bilo teško da donesem odluku da dođem u Niš. Veliko mi je zadovoljstvo što ću imati priliku da radim sa trenerom Nenadom Lalatovićem. On je poznat kao neko ko izvlači maksimum iz svakog igrača i očekujem da ovde značajno napredujem kao fudbaler. Volim njegov stil, volim njegov odnos prema igračima i verujem da je pred nama izuzetan period. Daću svoj maksimum da se nametnem na pripremama i da kada počne sezona maksimalmno pomognem ekipi da ostvari ciljeve– rekao je Duronjić.

Podsjećamo da su Radnički prije Duronjića pojačali Damir Kahriman, Nikola Vujadinović, Vukadin Vukadinović i Aleksandar Pejović. Ugovor sa klubom produžio je Aleksandar Kovačević.