Kozarska Dubica je ponovo dobila fudbalskog prvoligaša! Borac je suvereno prošao kroz drugoligaški Zapad, bio je lider od samog starta, pa do kraja sezone, što znači da će izabranici trenera Rade Drvenice ponovo zaigrati u eliti Srpske.

Zajedno sa fudbalskim uspjehom, agilno rukovodstvo kluba koje predvodi predsjednik Milan Šuvak, te članovi Upravnog odbora, među kojima je i te kako aktivan Dragan Banjac, zasukali su rukave i žele stadion “Đolovi” umiti koliko je to moguće da izgledaju reprezentativno za novi šampionat. Tako će se na pauzi krenuti u rekonstrukciju klupskih prostorija, svlačionica, WC-a, prostorija za službena lica, i to bi trebalo izgledati sasvim uredno za početak šampionata.

A onda u toku godinu, krenula bi i totalna rekonstrukcija glavne tribine, koja je sada drvena, a u klubu ističu da žele da naprave reprezentativan objekat, na koji će biti ponosna Kozarska Dubica, ali i cijelo Potkozarje, koje gravitira u tom području, gdje je Borac najveći klub.

Očigledno, da će Borac, od jeseni, i igrački, ali i infrastrukturom biti jedna lijepa pozitivna priča na fudblskom nebu Srpske, a njih je potrebno sve više i više…..