Pravi derbi u Donjoj Slatini. Preko 500 gledalaca, raspoloženi kateri, dinamična i kvalitetna utakmica, velika nervoza u skladu sa važnosti meča, varnice su sijevale na sve strane! Na kraju zaslužena pobjeda šamačkog Borca koji sa Karanovcem nastavlja lov za Prvom ligom Srpske. Trenutak odluke dogosio se već u 14. minutu, a djelo je Makismovića. Bio j to odličan šut sa 25 metara, lopta je zakačila jednog odbrambenog igrača Mladosti, i digla se preko golmana pod prečku sa dosta čudnom putanjom.Bilo je to 0:1 i erupcija oduševlje naj na strani navijača iz Šamca. Treba bizi realan i reći da su gosti dominirali tokom svih 90 minuta igre,a Mladost kako je meč odmicao bila je sve nervoznija, često su ulazili u raspravu sa arbitrima iz Prijedora, pa je to kulminiralo sve velikim nezadovoljstvom domaćina u samom finišu meča, kada je pocrvenio Nedim Huseinbašić. U svemu mu je pomagao i brat Edin, koji je pokušao fizički da se obračuna sa arbitrom Zoranom Grbićem. U finišu meča zbog verbalni bujica uvreda na račun sudija, sa terena su odstranjeni pomoćni trener Mladen Radović, te fizioterapeut Nenad Radić.

MLADOST (DS) – BORAC (Š) 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 Maksimović (14). Stadion: FK Mladost u Donjoj Slatini. Gledalaca: 500.Sudija: Zoran Grbić. Pomoćnici: Bojan Panić i Goran Ilinčić (svi iz Prijedora). Delegat: Dragan Aleksić (Srbac). Kontrolor: Željko Marić (Doboj). Žuti kartoni: Perić, E. Huseinagić, Čaušević, Kadić, N. Huseinbašić (Mladost), Delić, N. Ilić (Borac). Crveni karton: Nedim Huseinbašić (Mladost) u 90. minutu.

Mladost (DS): Kukuruz, Kadić, Paležnica, E. Huseinagić, Rudan, Hasić, Limić (od 79. N. Huseinagić), Čaušević, Jović (od 46. Mišić), Džafić, Perić.

Borac (Š): Lakić, D. Ilić, Dujmušić, M. Ilić (od 82. Ignjatović), Isanović (od 86. Maslić), Ćosović (od 73. Simeunović), Delić, Galešić, Maksimović, N. Ilić, Bijelić.