Fudbaleri Borca, oni koji nsu nastupili u Doboju, savladali su u prijateljskom meču Laktaše (0:2). Duel jesenjeg šampiona drugoligaškog Zapada i kombinovanog sastava “crveno-plavih” na renovirani Gradski stadion privukao je više od 500 ljubitelja fudbala, koji možda i nagoviještavaju neke ljepše dane za najpopularniju sporednu stvar u Republici Srpskoj.

Za Borac su pogađali Mols u 12. minutu, te Moraitis u 33. minutu.

Miljan Bajić za ovaj duel izveo je sledeći sastav: Vuković, Jović, Šavija, Miletić, Keleman, Petković, Amidžić, Babić, Arežina, Milojević, Zelenika. Još su igrali: V. Radetić, Tadić, Subotić, Perić, Trninić, Telić, Aulić, A. Radetić, Banjac, M. Rogić, Lekić, Erceg, Stojičić, Stamenković.

S druge strane Nemanja Miljanović poslije poraza u Doboju od Sloge (0:1) zadržao je samo na golu Pavlovića, a još su nastupili: Drča, Sušić, Račić, Cucin, Mols, Popara, Ajaz, Jović, Vušurović, Moraitis. Još su igrali: Erić, Jotić, Kulašin, Grbić.

Borac sada čeka nastavak borbe za bodove, sledećeg vikenda gostuju u Širokom Brijegu, a Laktaši u generalci pred start sezone igraju sa Željezničar Sport team.