Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić obišao je Školu fudbala Mladost iz Glamočana i uvjerio se kako teku pripreme za događaje koje organizuje ovaj kolektiv. A, pred ŠF Mladost je prvo međunarodni turnir Mladost 2022 (4. i 5 juni), a potom i kamp FK Partizan.

Bojić se zadržao i u druženju sa najmlađima, poželjevši im dosta uspjeha u narednim akcijama, a nisu izostali ni pokloni za gradonačelnika, jer je on ujedno i predsjednik FK Laktaši, kluba koji je ovog ljeta izborio plasman u Prvu ligu Republike Srpske. Bila je tu lopta, sa ispisanom čestitkom, cvijeće i piće uz želju da dostojno reprezentuju grad u višem rangu takmičenja.

– Sigurno da je ŠF Mladost postala prepoznatljiv brend naše opštine u radu sa najmlađima, i stalo nam je svima da na najbolji način organizujemo događaje pred nama. Grad će kao i do sada pomoći u svim tim manifestacijama, i uopšte ne sumnjamo da će sve biti organizovano na vrhunskom nivou – naglasio je Bojić.

Druženje brojnih mališana sa Bojićem, te trenerima proteklo je u veseloj atmosferi u isčekivanju najavljenih događaja. Čini se da su svi spremni za nove lijepe fudbalske priče……