Jedan mladi 18-godišnji fudbaler odavno privlači pažnju na sebe. Radi se o Đorđi Blagojeviću, fudbaleru brčanske Lokomotive, člana Regionalne lige RS, grupa “istok”.

Đorđa paralelno nastupa i za seniorsku i juniorsku selekciju “lokosa”, gdje pokazuje odlične partije.

Fudbal sam počeo u Školi fudbala “BAAP Evrogol” iz Pelagićeva, pa preko FK “Pelagićevo” iz Pelagićeva stigao u FK “Lokomotiva”. Pozivam sam i na okupljanja reprezetacije Republike Srpske. Pokrivam više pozicija na terenu, a najviše igram veznoj liniji, odnosno defanzivni, centralni i ofanzivni vezni. Sa 16 godina debitovao sam za seniorsku ekipu Lokomotive, referiše mladi fudbaler Đorđe Blagojević.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Blagojević postigao tri gola na jednoj utakmici za seniore “lokosa”, odnosno popularni het trik, što potvrđuje da se radi o super talentu.

U tekućoj sezoni, Blagojević je već dao dvocifren broj golova, kao i asistencija.

– Moje je da radim i treniram, da fudbalski napredujem. Ne razmišljam o nekim velikim klubovima, jer čvrsto sam na zemlji. Vjerujem svojim trenerima, moje je da pružam svoj maksimum na svakoj utakmici, a vrijeme je pokazati da li zaslužujem da igram u većem rangu ili većem klubu, kaže skromni 18-godišnji Blagojević, mladi fudbalski talenat o kojem će se, u budućnosti, sigurno čuti.