Biseri su očitali fudbalsku lekciju Rataru, kakvu će klub iz Stare Topole dugo, dugo pamtiti.

Ekipa iz Čatrnje savladala je Ratat sa ubjedljivih 5:0. Da je majstor fudbal Almir Krantić vidjelo se na tokom svih 90 minuta. Nije puno trebalo  Krantiću koji je fudbalskoj javnosti   poznati po nadimku   “Babo”  da savlada golmana Ratara Popradića za 0:1.

Kada je Stefan Golić nosio dres Kozare i Jedinstva iz Žeravice glasio je za jednog od najvećih talenata. Golić  je na meču u Staroj Topoli demonstrirao  svoj raskošni talenat,  iskoristio je asistenciju  mladog  Predraga  Šinka  lobovavši  istrčalog golmana Popradića za 0:2. Mogao  je Ratar  da se vrati u meč  preko Bojana Tomića koji nije iskoristio dvije  idealne  šanse pa tako se na odmor otišlo sa vodstvom Bisera (0:2). U nastavku ista slika na terenu, Biseri mnogo opasniji. Ponovo je Stefan Golić pokazao da je veoma raspoložen za igru, iskoristio je asistenciju Marića i neometan na drugoj stati glavom pospremio   loptu u mrežu za 0:3. Biseri su svoju prednost uvećali kada je Lukić probio po desnoj strani,  pronašao Borisa Kurelja na vrhu kaznenog prostora  koji preciznim šutom pogodio za 0:4. Golić je do het- trika došao kad je promiješao odbranu Ratara, šutirao sa nekih  17 metara i pogodio pod samu prečku  za 0:5.

RATAR – BISERI 0:5 (0:2)

Strijelci: 0:1 Krantić (9), 0:2 Golić (12), 0:3 Golić (66), 0:4 Kurelj (80), 0:5 Golić (90). Stadion: FK Ratar. Gledalaca: 50. Sudija:Milan Mirjanić.  Pomoćnici: Dušan Vještica i Velibor Ratković (svi iz Gradiške). Delegat: Aleksandar Mandić (Gradiška). Žutikartoni: Kecman (Ratar), Đurić, Šinik, Kurelj, Ljoljić.

Ratar:Popradić, Popravak, Kecman, Babić (od 70. A. Trkulja), Spasenić, Kocić, M.Nikolesić (od 46. Kusić), D. Trkulja, Daljević, Tomić (od 46.Stajčić), Zolak.

Biseri: Malešević, Ljoljić, Đurić (od 63. Lukić), Mandić (od 73. S. Krantić), Kovljen, Kurelj, Šinik, Marić, Romanić, A. Krantić, Golić.

G. Popović