U Borcu radno, i kad lopta miruje!

Završavaju se pomoćni tereni, ali i priprema se godišnja Skupština kluba na kojoj će doći do promjena u rukovodećoj strukturi. Umjesto dosadašnjeg predsjednika Dejana Kusturića u fotelju bi trebao sjesti poznati banjalučki privrednik Branko Kovačević, nekadašnji fudbaler Borca i Naprijeda. Isto tako, u Upravu bi trebao da bude kooptiran i Vico Zeljković, koji je i do sada bio uz “crveno-plave”, a njega na Gradskom stadionu svi pominju kao važnu, ako ne i najvažniju kariku u ozdravljenju kluba.

Takođe, u klubu iz Platonove ulice i dalje planiraju nastaviti izgradnju, kako na glavnom terenu, tako i na novoizgrađenom pomoćnom.

Za koji dan kreće postavljanje ograde i svlačionica, a reflektori će biti montirani do marta, dok će montažna tribina biti u funkciji do ljeta.  Na Zapadnoj tribini gradiće se VIP loža, dok će do početka proljećnog dijela šampionata biti postavljen i elektronski čitač na ulazima. Plan je da Borac gleda u prosjeku 4.000 gledalaca u Premijer ligi, po pet maraka, što bi po utakmici donijelo 20.000 maraka – istakao nam je izvor blizak klubu.

Takođe, već su i određeni planovi kada je u pitanju rezultat po povratku u Premijer ligu BiH.

Napad na Evropu i titula odmah prve godine. Borac mora biti u vrhu bh fudbala. U Planu je da se počne graditi i Južna tribina, koja bi trebala biti u funkciji do jeseni. Puno posla je pred Borcem, ali ono glavno tek slijedi, jer na sve treba da dođu i rezultati koji će pratiti stabilizaciju kluba – poručio je izvor blizak FK Borac.