Sportsko zabavno ljeto uz utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji biće organizovano u preuređenom kompleksu sportskih terena banjalučkog vodenog parka “Aquana”.

Radi se o prostoru kapaciteta od gotovo 1.000 posjetilaca, sa barom i restoranom, malim fudbalskim terenima sa tribinama i natkrivenim prostorom za praćenje fudbalskih utakmica uz veliki led ekran na kojem će se pratiti sadržaji predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

Uz bogate dnevne sadržaje poput koncerata bendova, DJ nastupa, sportskih turnira za rekreativce svih starosnih kategorija u fudbalu, stolnom fudbalu i ‘živim čovicama’,

turnira u Sony Play Station 4, atletskih igara i drugih pratećih sadržaje, ovaj prostor će se od 14.juna  pretvoriti u jedinstvenu zonu zabave za ljubitelje sporta i fudbala svih uzrasta i različitih generacija.

Posebna delikatesa za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu biće praćenje utakmica reprezentacije Srbije pa je poseban program kreiran za ove mečeve uz mnoštvo poklona i uz podršku fan kluba Orlovi, nezvaničnog fan kluba reprezentacije Srbije ali i prisustvo pojedinih proslavljenih fudbalera sa ovih prostora, fudbalskih radnika kao i sportskih novinara sa kojima ćemo zajedno prognozirati ishode mečeva i komentarisati igru na terenima Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018.

 

Zato zaprati Fudbalsku Arenu, prijavi se za sportske i rekreativne turnire, uživaj u SP Rusija 2018 i osvoji vrijedne poklone!

#fudbalskaarena2018