Do jubilarne 10. pobjede u nizu Laktaši su došli po dosta teškom terenu u Čelincu (0:2), a izmjene koje je trener Miljan Bajić napravio u drugom poluvremenu unijele su dodatnu energiju i pogurali tim do nova tri boda.

Obje ekipe su svoje prilike tražile iz prekida, koji su na kraju i odlučili ishod.Bolje su u meč ušli Laktaši i već u 5. i 6. minuti nakon dva kornera prijete opasno preko kapitena Telića i Zelenike. Domaćin je jedini put u dobroj šansi u 36. minutu. Rezervista Ilić je potegao iz slobodnjaka ali se ispriječila stativa. Minut pred kraj prvog poluvremena “plavi” su u idealnoj situaciji; Zelenika je proigrao Petkovića, koji šuta za malo pored gola. Gosti su pojačali pritisak u drugom dijelu, međutim uslovi za igru nisu dozvoljavali konkretniju završnicu.

Onda na scenu stupaju raspoložene rezerve. Radetić je u 83. minutu naciljao Babića iz slobodnog udarca, koji odlično skače i glavom pogađa za erupciju oduševljenja na Tukovima. U 89. minutu Perić se dobro snalazi, probija po desnoj strani i odigrava povratnu loptu na Radetića, a ovaj šalje projektil u mrežu Čađe za konačnih 0:2.

ČELINAC – LAKTAŠI 0:2 (0:0)

Strijelci: 0:1 Babić (83), 0:2 Radetić (89). Stadion: “Tukovi”. Gledalaca: 200. Sudija: Nemanja Pilipović. Pomoćnici: Milan Garić i Milan Basrak (svi iz Prijedora). Delegat: Ljubiša Ćelić (Doboj). Kontrolor: Vedran Simić (Doboj). Žuti kartoni: Čađo, Rađenović, Tomić, Rajilić, Bojić (Čelinac), Petković, Zelenika (Laktaši).

ČELINAC: Čađo, Rađenović (od 65. Subić), Materić, Kutić, Kuzmanović, Tomić, Šikanić, Knežević (od 65. Žarić), Bojić, Branković (od 18. Ilić), Đajić (od 73. Rajilić). Trener: Danijel Peulić.

LAKTAŠI: Vuković, Telić, Milić, Amidžić (od 78. Banjac), Šavija, Arežina (od 60. Radetić), Milojević (od 60. Stamenković), Zelenika (od 78. Stojičić), Jović (od 68. Perić), Petković, Babić. Trener: Miljan Bajić.