Laktaši su zabilježili već viđenu pobjedu protiv Famosa (3:1) i vratili se na pobjednički kolosjek, a nekada je upravo najteže ostvariti ono što svi drugi očekuju. Šef Stručnog štaba Miljan Bajić naglašava da je Famos i te kako ozbiljna ekipa, i da nije bilo lako, ali ono najvažnije, bodovi su tu…..

– Zasluženo smo došli do pobjede, mada je Famos još jednom potvrdio da se radi o veoma dobroj ekipi. Nisu odustajali ni kod minusa od dva gola. Vratili su se na 1:2, bili u igri i pritiskali, ali smo uspjeli da postignemo i treći pogodak i tako dođemo do trijumfa, koji smo mogli obezbijediti i ranije. Imali smo još nekoliko veoma izglednih prilika za postizanje gola, ali je Škorić pogađao prečku, pa stativu, a Nebojša Babić prečku – naglasio je Bajić.

Ovom pobjedom Laktašani su nastavili potjeru za vodećim Radnikom.

– U svaki naredni susret ulazimo sa željom da dođemo do tri boda i da se nadamo kiksu Bijeljinaca. Iznenađenja su uvijek moguća, to su pokazali i fudbaleri Romanije u ovom kolu koji su protiv Rudar Prijedora kao gosti odigrali neriješeno, 1:1. Sigurno je da će do kraja sezone biti još neočekivanih rezultata – dodao je Bajić.