Na Gradskom stadionu obavljena je prozivka fudbalera Laktaša pred početak priprema za proljećni dio sezone na drugoligaškom Zapadu. Trener ekipe Miljan Bajić na raspolaganju je imao 30 igrača, među kojima je bilo i novih imena.

Predsjednik kluba Milan Baštinac prvi se obratio igračima, zahvalio im se na dosadašnjem radu te im je zaželio sreće i zdravlja u nastavku sezone, istakavši da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se obezbijede uslovi neophodni za normalno funkcionisanje. Kratak i jasan bio je i sekretar kluba Miloš Metlar, koji je podnio izvještaj o jesenjoj polusezoni, predstavio nove igrače te izrazio uvjerenje da će ekipa uspješno završiti posao započet ljetos.

Prozivci su prisustvovali sljedeći igrači: Miljan Bajić, Đorđe Bujak, Slađan Vukoman, Milan Đurić, Bojan Erceg, Saša Erceg, Duško Zelić, Bojan Ivančević, Branko Keleman, Boban Keleman, Đurađ Lakić, Slađan Lekić, Stefan Maksimović, Bojan Milinović, Aleksa Radetić, Stefan Savić, Uroš Stamenković, Jovan Sukara, Davor Telić, Bojan Trninić, Stefan Trninić, Dejan Matijašević, Živko Lekić. Opravdano su bili odsutni: Marko Bogojević, Dario Oroz, Saša Vukosavljević, Dragan Šavija i Mihailo Šipovac.

Od novih imena prisutni su bili: Vedran Metlar (OFK Sport Team), Saša Bursać (BSK Banjaluka), Vedran Čalo (Arsenal Tivat) i Marko Radovanović, koji bi sa klubom trebali potpisati ugovore, dok su u prvi tim prekomandovana i trojica kadeta: Igor Tepavčević, Nemanja Despotović i Igor Koščica. Klub su napustili Marko Bogojević (Njemačka), Bojan Erceg (Lijevče) i Milan Đurić (slobodan).

Trener Miljan Bajić je u svom obraćanju poželio svojim fudbalerima sve najbolje te je obrazložio plan priprema. Igrači će raditi šest dana u sedmici. Prvi trening je predviđen za ponedjeljak u 16 časova.

Prvu prijateljsku utakmicu Laktaši će odigrati 12. februara protiv Lijevča, dok je generalna provjera zakazana za 4. mart protiv Jedinstva iz Žeravice. U planu je i odigravanje još dvije kontrolne utakmice, a imena protivnika biće poznata u narednim danima.