Čini se da se tek sada zahuktava na regionalnom Zapadu, jer prve dvije ekipe na tabeli poražene su, FSA od Naprijeda, dok je Mladost očitala fudbalsku lekciju 13 Skojevki u Kotor Varošu (3:0). I da su domaći fudbaleri bili malo precizniji, jer stvorili su još petšest velikih prilika, ko zna kojim bi se rezultatom ovaj meč završio….

U 22. minutu Dejan Trifković je pogodio iz solo akcije, vukao je loptu više od 20 metara, i onda opalio i lopta se našla u rašljama nemoćnog Borkovića za 1:0.

Drugi gol postignut je nakon nekoliko sekundi nastavka! Igrači Mladosti izvode loptu sa centra, povratna lopta za Tepića, on dugom traži Avdića, koji u punom trku uz igrača na leđima prima loptu i unutrašnjim efeom pogađa suprotan ugao za 2:0.

Isti igrač, postavlja konačan rezultat. Ponovo Tepić asistira, a Avdić izlazi jedan na jedan sa golmanom Skojevki, i sa oko 25 metara lobuje ga za konačan rezultat, Mladost – 13 Skojevki 3:0.

Ovim trijumfom Mladost se učvrstila na trećoj poziciji sa 35 bodova, dva manje od sastava iz Grbavaca koji su ostali na 37.

MLADOST (KV) – 13 SKOJEVKI 3:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 De. Trifković (22), 2:0 Avdić (46), 3:0 Avdić (87). Stadion: FK Mladost. Gledalaca: 50. Sudija: Mlađen Dragić. Pomoćnici: Vedran Jarić (oba iz Prijedora) i Radoslav Ćetojević (Banjaluka). Delegat: Milovan Ilišević (Gornji Podgradci). Žuti kartoni: Bašić (Mladost9, Bjelić, Lukajić (13 Skojevki).

Mladost (KV): Kulić, Bašić, Đukić, Da. Trifković (od 12. O. Glamočak), Hadžiselimović, Knežević, Drljača, De. Trifković, Avdić, Jusić (od 75. M. Glamočak), Tepić.

13 Skojevki: Borković, Zeljković, Višić, Brkić, Bereta, Rašković (od 5. Ilisić), Šargić, Bjelić, Despotović, Radaković, Lukajić.