Afera Gurović: Tukao je Tanju i ranije zbog ljubomore, njoj pare ništa ne znače!


Odmah pošto je osuđen, Milan se skriven ispod kapuljače uputio u Novi Sad gdje mu živi majka.
Međutim, kako smo nezvanično saznali, Guroviću ovo nije prvi put da je fizički nasrnuo na majku svoje djece. Ona je više puta bila u modricama, a kako nam je rekao izvor blizak porodici, to nije bilo zbog toga što je ona uradila botoks. Upravo o tome je Tanja i svjedočila u petak.
– Tanja je bila stalno pod pritiskom. Milan je stalno ljubomoran, i često joj je pravio probleme jer je mislio da ga ona vara. Ovo nije bio prvi put da ona trpi batine, ali se nadamo da će biti poslednji. Ta priča o tome kako je prošli put polomio ruku dok je tukao je djelimično tačna. Do fizičkog napada je došlo i tom prilikom je povrijedio ruku. Tanja se loše osjeća, ona ne voli publicitet, a još joj je neprijatnije jer njihova porodična intima popunjava stupce u novinama. Ona je zaista blaga žena, dobra, nikada nije volila da bude u centru pažnje. Kada su se upoznali, ona nije imala predstavu ko je on, tako da priča o tome da je sa njim zbog para pada u vodu.
Ono što je svakako mnogo dramatičnije je to da su se njihovo troje djece veoma plašili oca i njegovih naglih reakcija. Tanjin sin iz prethodnog braka, Dušan, je njihova najveća podrška i izuzetno je vezan za sestru Milicu koju ovih dana obilazi svakodnevno.
“Večernje novosti”

Next post Kod Krivdića jarića 'ko u priči!

Previous post SVE SLUTI NA KRAJ.....

1 komentar

  1. Avatar
    Delija
    12/14/2019 u 13:24 — Komentariši

    “Čiča” dotakao si dno….jadno…razočaran sam. Budi mangup izađi u grad i pošibaj se sa nekim facama sebi ravnima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Unesite kod sa slike *

error: