Na stadionu u Laktašima prava poslastica!

Iako je riječ o prijateljskoj utakmici, duel Laktaša i Sloge iz Doboja mogao bi ponuditi dosta toga na uvid, i jedne i druge ekipe, koje imaju visoke ambicije u svojim takmičenjima.

Ono što čini razliku u ovom trenutku jeste činjenica da je dobojski premijerligaš odradio pripreme na Zlatiboru, dok Laktaše tek to očekuje. U dva pripremna susreta glavni kandidat za šampionsku titulu prvo je savladao BSK (4:1), potom igrao neriješeno sa Kozarom (1:1), a iazbranici Vlade Jagodića u tri kontrolna susreta nisu još uvijek osjetili slast pobjede, poraženi su od kragujevačkog Radničkog (2:4), te Arsenala iz Tivta (0:1), da bi remizirali sa Mladost GAK (1:1).

Sigurno da će dobojlije u ovom meču tražiti pravu formu, jer očekuje ih pravi pakao na startu sezone, kada će u prvih nekoliko kola imati sve velikane naspram sebe.

S druge strane Miljan Bajić polako slaže kockice “drim tima” koji bi trebao biti moćan sa ovim rosterom koji posjeduje. Zato u utorak od 18.00 časova mogli bi gledati odličnu fudbalsku predstavu, u kojoj će sve prštati od dobrog fudbala….