I u Gornjem Crnjelovu slave! Sloga je novi drugoligaš, ali u kolektivu iz srca Semberije ne žele stati! “Alfa i omega” kluba Zlatko Krbanjević ima veoma velike planove, ali ono što je najvažnije zasnovane na realnim osnovama!

Zasluženo smo prošli prvi kroz cilj. Nema se tu šta više niti dodati, niti oduzeti, tabela je najbolji parametar svega. Igrali smo borbeno efikasno, ma bili smo najbolji na regionalnom Istoku- zaključio je predsjednik drugoligaša iz Donjeg Crnjelova, pa se odmah okrenuo u budućnost:

Predstoji nam puno radova na našoj “Lukovači”. Izgradnja tribina i to natkrivenih, pa reflektora, Upravne zgrade sa osam svlačionica i svim pratećim objektima, klupska sala, restoran, potom pomoćni teren, parking…. Radiće se ovog ljeta u Gornjem Crnjelovu! Kada je u pitanju ekipa, ići ćemo na pripreme u Bugarsku na Crno More od 19. do 30. jula. Zimus smo bili u Antaliji, evo sada smo ponovo u jednom modernom sportskom centru. Nabrojte mi ekipe, ne samo iz BiH, već iz regiona koje su imale takve uslove – napominje Krbanjević.

A u sklopu priprema Sloga će igrati sa velikim imenima, ne samo našeg, već i evropskog fudbala.

– U Bugarskoj protivnik će nam biti Minhen 1860, dok u avgustu na otvaranju našeg renoviranog terena planiramo dovesti šampiona Srbije Partizan, Vojvodinu, Spartak, te reprezentaciju RS. U našim željama imamo i veliku podršku grada Bijeljina, te gradonačelnika Miće Mićića, koji će finansirati dio našeg projekta. Naš plan je da odmah napadnemo Prvu ligu, znamo da ćemo imati nekoliko rivala na zelenom terenu, poput Leotara, ali vjerujemo da uz ovo što imamo i još 5-6 igrača koje planiramo da dovedemo možemo biti najbolji. Imamo odličan Stručni stab na čelu sa Miloradom Zekom Savićem, te Daliborom Kapikulom i Goranom Stojanovićem, koji će sasvim sigurno iznijeti teret naših ambicija na pravi način. Kao što smo slavili ulazak u Drugu ligu, želimo sledeće godine u ovo doba da još jače, snažnije imamo feštu kada uđemo u Prvu ligu – zaključio je  Zlatko Krbanjević.

Inače, za one koji ne poznaju ovog čovjeka, Zlatko u blizini Minhena ima zdravstveni centar  “La vita” koji ima oko 80 zaposlenih. Dio zarađenog novca  na sreću, ulaže i u fudbal, pa onda netreba ni da čude rezultati Sloge, jer u Gornjem Crnjelovu žive za fudbal…..