U Bijeljinskom naselju Tombak uspiješno djeluje i radi FK Sloga Junajted koja se takmiči u Drugoj ligi RS grupa Istok. U jesenjoj polusezoni osvojeno je sedmo mjesto sa 22  boda uz bilans: sedam pobjeda, isto toliko poraza i jedan remi, uz gol razliku 21:22.

U klubu su zadovoljni, mada ističu da se uz malo više sportske sreće mogla zauzeti i koja stepenica više.
Odigrali smo solidno polusezonu. Naročito smo dobri bili na našem terenu, gde se malo ko naigrao. Počeli smo odlično, dugo bili u gornjem dijelu tabele. Onda je došlo do pada u formi, jer je sezona bila duga i naporna. Imamo dobar igrački kadar koji je spoj mladosti i iskustva. Atmosfera u klubu je odlična. Pravo drugarstvo je primjer svima i igrači se međusobno slažu, poštuju i uvažavaju što je vrlo bitno. Postali smo stabilan drugoligaš i poslije Radnika smo najuspiješniji gradski klub. Želimo nastaviti ovu seriju u na proljeće i mislim da možemo biti iznad zlatne sredine na tabeli – kaže predsednik kluba Boško Kojić.
Četvrtu sezonu  kapiten ekipe je Ilija Mitrović pravi vođa ekipe kojeg mnogi smatraju najboljim odbrambenim igračem u Drugoj ligi.
Čast mi je što sam kapiten ovih momaka koji igraju dobro, koji u prvom redu pokazuju karakter.Dijelim mišljenje predsjednika kluba da ćemo na proljeće biti još bolji i da nam je mjesto u gornjem dijelu tabele – rekao je Mitrović.
Mijodrag Jakovljević