Pobjednik turnira, 2008. godište, je beogradska Crvena zvezda koja je u finalu ubjedljivo slavila protiv Ilićke iz Brčkog, rezultatom 5:0. U utakmici za 3. mjesto, Jedinstvo” Donji Miholjac, je savladao na penale domaćina OFK Sport Team. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 0:0 (1:3 penali).

U konkurenciji 2010. godište, pobjednici su fudbaleri zagrebačkog Dinama koji su u finalu savladali OFK Sport Team rezultatom 0:4. U utakmici za treće mjesto, pobjedu su odnijeli fudbaleri iz ŠF Bambi Tuzla, pobjedivši Rudar iz Prijedora rezultatom 3:1.

Treba napomenuti da su dva velikana eks Jugoslavije Crvene zvezda i zagrebački Dinamo već sada najavili učešće na novogodišnjem međunarodnom turniru “Trofej Banjaluka 2019” sa sve četiri generacije!

-Ono što je najbitnije da smo ponovo u Banjaluci organizovali jedan kvalitetan fudbal, da smo imali festival sporta i da su svi oni koji su učestvovali otišli srećni i zadovoljni. I ove godine smo imali na turniru najkvalitetnije timove iz regiona, timove koji su na mnogo višem nivou od nas, a kada oni Banjaluku i naš turnir napuste zadovoljni onda je jasno da smo uradili dobru stvar i da smo na dobrom putu. Naš cilj je afirmacija mladih igrača, a masovnost koju imamo je prvi korakna putui ka tome – poručio je Zlatko Davidović, direktor OFK Sport Team.