Kompanija Meridian postala je ponosni sponzor FK Sloga iz Trna, a saradnju su, potpisivanjem ugovora, ozvaničili Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian i Saša Popović, predsjednik kluba.

U upravi kluba saglasni su da podrška stiže u pravom trenutku- na početku takmičenja, kada je i najpotrebnija.

-Hvala Meridianu koji nas je prepoznao kao sportski kolektiv u koji vrijedi ulagati i kojem vrijedi pružiti podršku. Zadovoljstvo je za partnera imati jednu takvu renomiranu kompaniju, poznatu po ulaganju u sport – kaže Popović.

Siguran je da će saradnja biti dvosmjerna i plodonosna, jer obje strane njeguju entuzijazam i ljubav prema sportu.

Uz novog sponzora, velikim uspjesima nada se i Milenko Petrović, direktor kluba.

-Vjerujemo da ćemo, na čelu sa predsjednikom Popovićem, izrasti u stabilnog drugoligaša, a zašto ne reći i prvoligaša – ističe on i dodaje da je trnska Sloga jedan je od rijetkih klubova koji je, u posljednje vrijeme, uložio mnogo u infrastrukturu. Petrović navodi da se sa mnogo energije i posvećenosti radi sa svim kategorijama, posebno sa omladisnkom sekcijom, koja postiže zapažene rezultate, te da im je cilj iznjedriti što više igrača za prvi tim.

-Želimo zajedno da klub vratimo na mjesto gdje je bio prije tačno 25 godina- na mjesto osvajača Kupa Republike Srpske. Uz kvalitetan rukovodeći kadar, potpomognut nesebičnom podrškom lokalne zajednice i sada uz našu pomoć, ovaj cilj ne izgleda daleko, naprotiv – smatra Milisavljević.

FK Sloga iz Trna nedavno je proslavio 25 godina od osvajanja pehara Kupa RS, a trenutno se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske.

PONOSNI SPONZOR BROJNIH KLUBOVA

Kompanija Meridian pružila je podršku brojnim sportskim kolektivima u BiH. Pored FK Sloga Meridian Doboj, čiji je naslovni sponzor, tu su i fudbalski klubovi: Goražde, Rekreativo i 13. Skojevki. Kompanija je sponzor i KK Sloboda Tuzla, KK Promo Donji Vakuf, KK Varda Višegrad, ŽKK Banovići, te RK Sloga iz Prnjavora. U Meridianu podsjećaju da je grupacija ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta.