Nekada jak drugoligaši derbi u Milosavcima, danas susret Opštinske lige Gradiška u grupi koju čine Srbac, Laktaši i Prnjavor, između Župe i Crvene Zemlje, koji je na kraju pripao domaćinima (4:1), koji jure prema “Kajzerici”, jer sada imaju 27 bodova, četiri više od trija (Crni vrh, Crvena zemlja i Brastvo).

Tek što su se navijači smjestili na tribine, i otvorili grickalice, domaći su imali šansu preko Ćejića iz slobodnog udarca, ali je lopta završila pored gola. U desetoj minuti ubacuje Vukomanvić sa desne strane, ali brani Ivanović. Dva minuta kasnije u novoj šansi je Ćejić, sa ruba kaznenog prostora, da bi samo minut kasnije priliku imao Kliska na asistenciju Malkića, ali njegov šut s ruba kaznenog prostora brani čuvar mreže gostiju. U 17.  minutu prva ozbiljnija prika za goste iz Nove Vesi, ali je Vrhovac bio neprecizan.

U 19. minutu ubacivanje Ćejića, za Vukomanovića koji je neprecizan sa 4 metra.  Na polovini prvog dijela gosti nesmotreno gube loptu, najbolje se snalazi Vrančić koji šutira sa nekih osamnaest metara za 1:0.

U 32. minutu Kodžoman čini prekršaj na Radojčićem, Kulaga šutira preko gola. Vukomanović u 55. minutu pokušava, brani Ivanović, ali na odbijenu loptu preciznim šutem Malkić trese mrežu za 2:0. Isti strijelac je bio i u 58. i  78 minutu, pogotovo za 4:0 Vukomanović je solo prodorom prešao više od pola terena i zatresao mrežu. Počasni pogodak za goste postigao je Pjetlović sa bijele tačke za konačnih Župa – Crvena zemlja 4:1.

Župa: Sikimić, Kukolj, Vrhovac, Kodžoman, Todorić, Kliska, Malkić, Vrančić (od 46. Koprena), Vukomanović, Čejić (od  61. Mikača),  Marković (od 48. Nišić). 

Crvena Zemlja: Ivanović, Milinković, Da. Kulaga, Kulaga, Dragosavljević, Pjetlović, Ivanović, Radojčić, Adamović, Milinčić, Trifković.

D. Glišić