Rukovodioci koji uživaju  službene automobile ŽRS A. D. Doboj su zabrinuti, jer bi mogli biti uskraćeni za privilegije korištenja istih, ne samo za odlaske na svadbe, slave, vikende, godišnje odmore, porodična i druga privatna putovanja!

Na doboš će po svemu sudeći službeni automobil Audi A-6 i novi službeni automobili u vlasništvu ŽRS kupljeni u 2015. godini od privatne firme iz Prijedora u vlasništvu ljudi bliskih generalnom direktoru Draganu Savanoviću.

CIPS i CJB Doboj su po nalogu Osnovnog suda u Doboju, izvršili evidentiranje 10 službenih vozila vlasništvo ŽRS, odnosno evidentirali i obavijestili nadležne, o određene mjerama zabrane u vezi sa desetak službenih vozila, sve do izvršenja isplata radnicima  po sudskim presudama!

Zaposleni u ŽRS su izuzetno zadovoljni jer misle da će se ostvariti značajne  uštede bitnim smanjem službenih vozila, smanjiti njihova upotreba u privatne svrhe u vanradno vrijeme, vrijeme vikenda, zbog korištenja prilikom slava, svadbi, pijanki, godišnjih odmora. Zaposleni misle da bi najveće uštede bile ostvarene prodajom visoko litražnog službenog automobila Audi A-4,  koji vozeći generalnog direktora na relaciji Prijedor-Doboj svakodnevno na pređenih 400 km potroši više od 100 litara goriva.       

Perić_Milanko_i_dr__-_prijedlog_za_izvršenje