Zoran Mijić, poznatiji pod nadimkom Mrmi, sportski, odnosno fudbalski radnik iz Kozarske Dubice, trenutno vodi u glasanju za izbor najličnost godine u izboru “Večernjeg lista” koje će se održati 17. jula u Mostaru!

Mrmi je do sada uradio mnogo, kako na terenu, tako i van njega, a ono što ga izdvaja od ostalih jeste da je spasio čak šest ljudskih života. Tri baš na fudbalskim terenima, i još tri na putevima, gdje se slučajno, ili igrom sudbine zatekao da pomogne ugroženima.

Građani Republike Srpske, ali i cijele BiH prepoznali su to, pa su svojim glasovima dali podršku Zoranu u moru političara, estradnih zvijezda, sportista koji su planetarno popularni. Prvo je iz širkog kruga od 2.000 kandidata našao se među 1.000 odabranih, da bi kresanjem liste došao i do 150 odabranih, i u za sada ubjedljivo vodi!

Ispred je imena poput Edina Džeke, Igora Rakitića, Slavka Petrovića, Marina Čilića, Amela Tuke, Bojana Bogdanovića, ali i političara poput Nedeljka Čubrilovića, Željke Cvijanović, Mirka Šarovića, glumaca Nikole Koje, Dragana Bjelogrlića, pjevača Dine Merlina….

Mrmi je svakako zaslužio ovu nagradu, jer dolazi iz naroda i njemu je dao sebe. Sve ostalo je samo dobar marketing i ništa više,….