Članice Plesnog studia „Point“ iz Mrkonjić Grada, na “Winter International Dance Open” u Zagrebu u Hrvatskoj predstavile su se sa najstarijom grupom i pobrale priznanja. Izvele su jednu koreografiju pod nazivom „Everybody wants to rulet teh world“.

Trener Plesnog studija „Point“ Dragana Kusturić, kaže da se šest članica Plesnog studija takmičilo u katgoriji Iyrical modrena grupa, gdje su osvojile zlatnu medalju i zasluženo se vratile kući sa osvojenim prestižnim peharom.

-Srećna sam i ponosna na svoj tim i na vrijedne djevojke koje su dale sve od sebe da ostvare ovako impozantan rezultat.Želim da kažem da smo drugu polusezonu radile vrijedno i time pokazale da se do uspijeha dolazi smao predanim radom.Plan nam je da se u januaru odmorimo od napornog rada, a u februaru mjesecu naredne godine kreću nove koreografije i pripreme za nova takmičenja.Za sve nas u Plesnom studiju „Point“ , to je veliki izazov i želja da što bolje predstavimo naš grad na takmičenjima u zemelji i inostranstvu- kaže Kustrurićeva.

Tekst i foto: Slobodan Dakić