U organizaciji NFS BiH u Zenici u Trening centru je održan veoma jak turnir gde su trijumfovale mlade igračice ŽFK Radnik-Bumerang iz Bijeljine. Tako je uspješno započeta  Nova 2020 godina.
U grupnoj fazi takmičenja savladani su Prijedor i Željezničar 2011 iz Bosanske Krupe  rezultatima po 4;0.
U četvrtfinalu pao je Sportsivo sa 3:0, a u polufinalu savladana je  Iskra iz Bugojna sa  sa 2:1.
U finalu u borbi za trofej savladana je komšijska ekipa Drine iz Zvornika  rezultatom 1:0.
Za najbolju igračicu turnira proglašena je  Dragana Dimitrić članica pobijedničke ekipe.
– Zahvalnost Fudbalskom savezu BiH na sjajnoj organizaciji turnira, kao i ostalim ekipama na fer i korektnoj igri. Pokazali smo još jednom da Grad Bijeljina i ŽFK Radnik Bumerang imaju talentovane, vrijedne, uporne i istrajne djevojčice koji su i ovog puta zasluženo osvojile trofej. Čestitke našoj ekipi i idemo u nove pobijede – kaže Marijana Vržić, trenerica ekipe.
Za  ŽFK Radnik Bumerang su nastupile sledeće djevojčice: Aleksandra Cvijetinović, Dragana Dimitrić, Jelena Jović, Milkica Simić, Jovana Lana Novaković, Neda Vujuč, Anđelina Laketić, Jovana Kršić, Irina Erkić, Tatjana Nikolić, Teodora Perović, Milica Jovanić, Kristina Tekić, Lana Radulović, Tamara Blagojević i Marijana  Panić.
– Uspješno smo započeli Novu 2020 godinu što je veliko ohrabrenje i ponos za sve nas koji radimo u klubu. Čestitke našim djevojčicama, trenerima i roditeljina koji nas pomažu i bodre – kaže trener Vesna Njeguš.
                                                                                      Mijodrag Jakovljević