Fudbaleri Kozare su, nakon trijumfa kod Zvijezde 09 u prvom kolu, još jednom pokazali da im igranje na gostujućim terenima ne predstavlja nikakav problem. Naime, Kozara je u sudaru bivših premijerligaša savladala Drinu sa 2:1 i to nakon preokreta. Domaće je u vođstvo doveo Dimitrije Tvrdišić već u 15. minutu, ali su Gradiščani, na krilima sjajnog Aleksandra Malbašića, do kraja postigli dva pogotka.

– Ispada da mi bolje igramo u gostima nego kod kuće, ali ne bunimo se, sedam bodova je ipak respektabilan rezultat. Ono što mene najviše raduje jeste činjenica da je ekipa pokazala da posjeduje karakter jer je uspjela da preokrene rezultat. Za nas je to, pored samih bodova, najveći dobitak – rekao je trener Kozare Nedžad Žerić.

Dodao je da je i Drina pokazala kvalitet i da ne bi bilo nezasluženo da je bod ostao u Zvorniku.

– Uspjeli smo da odolimo svim njihovim napadima i na kraju sačuvamo pobjedu. Trenutno smo na čelu tabele, ali se ne zanosimo. Idemo od utakmice do utakmice, želimo da igramo dobar i efikasan fudbal i da uživamo u igri. Za sada nam to dobro ide i nadamo se da će to trajati što duže. Međutim, bez lažne skromnosti, lijepo je pogledati sa vrha tabele – istakao je trener Kozare Nedžad Žerić.

“Glas Srpske”