Nikola Zeljković, mladi stručnjak Ljubića, poslije i više nego uspješne sezone na drugoligaškom Zapadu, produžio je vjernost prnjavorskom klubu na još dvije godine!

-Nisam se dvoumio niti jednog trenutka, jer ekipa, ali i klub u cjelini idu uzlaznom linijom. Kada sam prošle godine preuzeo ekipu na polusezoni, jedini cilj je bio opstanak, i uspjeli smo u tome bukvalno u poslednjem kolu. Podmladili smo ekipu, riješili da napravimo iskorak, i uspjeli smo u tome. Četvrta pozicija u ovom trenutku je realnost Ljubića, a kao bonus je došlo i polufinale Kupa Srpske. Vjerujem da ćemo linijom uspjeha nastaviti i u narednom periodu –kaže Zeljković.

Predsjednik Zoran Deket ističe da su sve strukture u klubu bile i te kako zadovoljne u svim segmentima rada mladog stručnjaka.

– Nećemo da krijemo, u naredne dvije godine želimo izboriti povratak u prvoligaško društvo. Nekako sa tim ambicijama poklopila nam se i izgradnja modernog sportskog centra, i za tako nešto imaćemo i modernu infrastrukturu na raspolaganju, ali i podršku Opštine, koju imamo i danas.  U Zeljkoviću vidimo kapacitet da bude na klupi u svim tim uspjesima  – naglasio je Deket.