Na sjednici Skupštine PFS Doboj, koja je održana u petak 29.07.2022. godine, prisustvovao je i Vico Zeljković, predsjednik FSBiH i FSRS. On je u svom obraćanju, istakao da je nova garnitura ljudi na čelu FSRS obezbjedila za klubove svih liga u Republici Srpskoj, u proteklim sezonama, 50% povrata troškova kotizacija i 50% povrata troškova službenih lica.

– Kada sam došao na čelo FSRS budžet je iznosio 700.000 KM, a sada je dodatno obezbjeđen dodatni milion maraka, zahvaljujući sponzorima i sredstvima iz FSBiH i upravo ta sredstva smo prosleđivali našim klubovima, kako bi im obezbjedili povrat sredstava za kotizacije i troškove službenih lica i na taj način olakšali troškove takmičenja. Sva dugovanja po ovom pitanju, koja smo imali za proteklu sezonu biće izmirena do početka Prve lige RS odnosno do 6. avgusta, istakao je Vico Zeljković, prvi čovjek FSRS i FSBiH.

Ono što je posebno obradovalo ljude na području dobojske regije, jeste obećanje da će se, nakon Doboja, još jedan teren sa vještačkom travom graditi na području PFS Doboj.