Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske nastavio je posjete područnim fudbalskim savezima, a posljednja destinacija bila je Bijeljina. Sastanak je održan u prostorijama PFS Bijeljina na Gradskom stadionu.

-Razmatrali smo modalitete pomoći svim klubovima iz ovog područja, a u narednom periodu ćemo ih precizirati. PFS Bijeljina je naš najveći područni savez i jako važan faktor. I ova posjeta je pokazala da imamo iskrenu i korektnu saradnju i da zajednički rješavamo svu problematiku u interesu klubova i fudbalske igre – istakao je Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Organizator sastanka u ime PFS Bijeljina bio je Radika Marić, prvi čovjek ovog područja, a domaćini su još bili članovi Upravnog odbora ovog saveza. Prisustvovali su još Milorad Sofrenić, član Izvršnog odbora FS BiH, Dušan Marković, potpredsjednik FS Republike Srpske i Igor Ostojić, član Pravnog komiteta FS BiH.

-Područni Fudbalski savez Bijeljina pruža bezrezervnu podršku predsjedniku Vici Zeljkoviću i ovim putem želim da mu se zahvalim na dosadašnjoj saradnji. Razmatrali smo i određenu problematiku sa kojom se suočava Područni savez, kao i klubovi koji su naše članice i dogovorili smo niz projekata koji će olakšati klubovima takmičenje i poboljšati uslove – istakao je Radika Marić.

Predsjednik Zeljković je i ovom prilikom podijelio lopte za klubove koji pripadaju PFS Bijeljina.