Borac je poražen i u revanš meču 1/4 finala Kupa BiH od Širokog Brijega, ali pretjeranog razloga u taboru banjalučana nema, jer svjesni su da je ekipa iz Zapadne Hercegovine u ovom trenutku za nijansu bolja od “crveno-plavih”, ali to nije razlog da se ne želi ići naprijed.

Predsjednik Upravnog odbora Vico Zeljković vjeruje da će ovakvi mečevi igrati se svake druge subote na Gradskom stadionu u Banjaluci.

– Hvala Banjaluci! Pokazali ste još jednom šta znači FK Borac. Znamo šta treba dalje, od ljeta 2018. godine pravimo priču i stabilni smo na svim poljima. Široki je tako već deceniju uz Zrinjski, Sarajevo, Želju… Ono što je dobro, iako smo naravno nezadovoljni što nismo prošli dalje,  da imamo određenu bazu ekipe, i uz tri-četiri top pojačanja na ljeto, pariraćemo  gore navedenim ekipama,  što i jeste cilj. Još jednom hvala svima i čekamo strpljivo ljeto da od Premijer lige opet pravimo ovakve posjete i ambijent kao što je bio protiv Širokog. Do tada nastavljamo da gradimo klub na svim poljima sa akcentom vraćanja dugova iz prošlosti, a kao što smo rekli već smo veliki dio riješili i neke višegodišnje, pa i decenijske probleme, tako da imamo vremena raditi na onome što svi žele, a to je razvoj infrastrukture i naravno pravljenje ekipe koja će dobijati velike bitke – optimistički je poručio prvi čovjek banjalučkog prvoligaša Vico Zeljković.