Branislav Krunić, trener –igrač novog prvoligaša s “Predgrađa” najozbiljniji je kandidat za klupu Borca, nakon razlaza sa Vuletom Trivunovićem.

Ovo je za naš portal poručio Vico Zeljković, potpredsjednik Upravnog odbora FK Borac, i čovjek zadužen za sportski sektor u banjalučkom premijerligašu.

Na našim prostorima vidimo Krunića kao jedinoga koji može odgovoriti zahtjevima kakve ima Borac. Mali problem predstavlja što bi on u septembru trebao biti odsutan mejsec dana zbog stažiranja u nekom evropskom klubu nakon koje bi imao UEFA profi licencu. Međutim, priča sa Krnićem ide u dva smjera, a jedan od njih jeste i da ga postavimo za direktora omladinske škole, a on bi i dalje ostao na klupi Željezničara, ali bi napravili saradnju sa Sport Team, ali otom potom. Kada su u pitanju druga imena, istina je da ima kandidata iz Srbije i Hrvatske, ali baš da ispoštujemo Trivunovića do kraja, ti razgovori sve vrijeme bili su samo prijateljski. Šta je bilo bilo je, idemo dalje, pred nama je još puno posla. Ljudi koji vode klub napravili su petogodišnji plan, a prva godina u potpunosti je realizovana. Slijede nam obaveze oko licence, već 90 odsto posla smo završili. I finale Kupa Grada sa Krupom je pokazalo da ova ekipa ima potencijal, jer u najmanju ruku bili smo ravnopravni rivali četvrtoplasiranom timu Premijer lige BiH. Ekipu će – poručio je Zeljković.