Nije ostao dužan Vico Zeljković na brojne prozivke Draška Stanivukovića upućee prvom čovjeku srpske kuće fudbala, ali i FSBiH.

– Istina, nije mene imenom spominjao, ali aludiranjem onoga “sestrić” jasno pokazuje šta i ko mu je cilj. U svojim pompeznim istupima ni pet odsto istine nema, ali očigledno da mu je potreban publicitet na taj način. Ja njemu neću popovati kako da vodi grad, držaću se samo sporta, a tu je katastrofalan – poručio je Zeljković, pa se onda okrenuo gradonačelnikovoj podršci Borcu:

– Borac je postao šampion BiH, a on te momke nije mogao zovnuti na jedan obični prijem! O podršci, da ne govorimo, od Grada Borac dobije oko 130.000 KM, što je sraman iznos, ako znamo da npr Tuzla, koja je s budžetom na nivou Banjaluke, za Slobodu daje višemilionske iznose. Lako se slikati na evropskim mečevima, ali cijelo vrijeme od dolaska Stanivukovića na mjesto gradonačelnika, Grad ima maćehinski odnos prema Borcu, i svim ostalim klubovima na području grada, ali i područja. Z arazliku od njega, FSRS je od kada sam ja na njegovom čelu, napravio mnogo dobrih stvari da bi olakšao život klubovima. Pozivam i Stanivukovića da umjesto što proziva, konkretno pomogne sport i fudbal – naglasio je Zeljković.