Odlični organizatori, ali i još bolji fudbaleri!

Naime, 13. međunarodni turnir “Trofej Banjaluka 2023” koji se igra u dvije starosne kategorije, pioniri 8+(2008) i mlađi pioniri (2010) u Banjaluci na stadionu “Predgrađe” okupio je 25 ekipa sa prostora Balkana. Dva dana i dvije noći igrao se fudbal, zadovoljni klinci, roditelji…..još jednom prelijepa slika otišla je iz grada na Vrbasu. OFK Sport tem pokazao je svima da je apsolutni lider omladinskih kategorija na ovim prostorima, a i igrački još su jednom pokazali klasu.

Naime pioniri (2008) koje je vodio Bogdan Krnojelac, u šest utakmica ostvarili su isto toliko glatkih pobjeda, i to bez primljenog pogotka! Na kraju u finalu je savladana ekipa NK Samobor (1:0). U meču za treće mjesto beogradski Obilić savladao je Romari iz Viteza (4:0).

Pobjednik turnira u mlađim pionirima je sastav NK Samobor, koji je u finalu bio bolji od Romari (2:0), dok je Dušanovac (Srbija) u meču za treće mjesto savladao Stars Gradiška (3:1).

Dva dana Banjaluka je živjela za fudbal, više od 350 klinaca prošlo je “Predgrađem”, do nekog novog susreta, utakmice, turnira. Ostaje samo sjećanje na ovo sjajno organizovanu manifestaciju, uz poruku, vidimo se vrlo brzo….