Željina lokomotiva ubrzava! Ljubić nije mogao parirati veoma raspoloženim momcima s “Predgrađa”, koji su ovom trijumfom zacementirali prvu poziciju na drugoligaškom Zapadu.

Krunić je odigrao simultanku i još jednom pokazao da je velemajstor, bez obzira na godine,….

Prvi i drugi gol su njegovo malo remek djelo, kada je nanizao po nekoliko igrača Ljubića, i ušetao se u gol Radulovića. Između toga Ljubić je uspio izjednačiti preko Aleksandra Žižka, koji je pogodio iz voleja sa 12 metara na asistenciju Segića. Lijep pogodak, ali bilo je to sve od prnjavorčana u ovom duelu.

Željo je ovjerio trijumf u 80. minutu kada je het trik pogodio Krunić udarcem sa 11 metara, a prethodno je na nedozvoljen način zaustavljen Jokanović. Nije mogla utakmica proći a da se i Marković upiše u strijelce! Mladi napadač pogodio je na asistenciju Davida Čolića, kada je izašao jedan na jedan sa golmanom Radulovićem. Konačan rezultat postavio je Petković udarcem glavom, na centaršut Jokanovića, za konačnih Ljubić – Željezničara 1:5.

LJUBIĆ – ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM 1:5 (1:1)

Strijelci: 0:1 Krunić (30), 1:1 A. Žižak (36), 1:2 Krunić (65), 1:3 Krunić (80, penal), 1:4 Marković (82), 1:5 Petković (86). Stadion: Borike. Gledalaca: 100. Sudija: Darko Vukojević. Pomoćnici: Zoran Tripunović (oba iz Doboja) i Ljubiša Lukić (Modriča). Delegat: Predrag Jevtić (Doboj). Žuti kartoni: Segić, Vrhovac, (Ljubić), M. Grković, Marković, (Željezničar).

Ljubić: Radulović, Adamović, Prodanović (od 74. Vasić), Vrhovac, B. Žižak, Petrović (od 82. Mujkić), Segić, A. Žižak, Ćirković, Subić, Ančić (od 66. R. Malešević).

Željezničar Sport Team: R. Grković, Da. Čolić, Pavlović, Šaula, Tadić, Bosančić (od 82. Du. Čolić), Marković, Krunić (od 87. Mihajlović), Jokanović, Petković, M. Grković (od 46. Kević).