Da nam je neko prije nastavka sezone nudio četiri boda u prva dva proljećna kola sigurno bi smo to objeručke prihvatili, jer je sada situacija mnogo ljepša nego tada i sa mnogo više samopouzdanja ulazimo u naredna mečeve.

Istakao je ovo igrač Radnika Milan Vušurović, koji je sa dva gola bio junak pobjede protiv Mladosti (3:1) u 21. kolu Premijer lige BiH.

– Naravno da sam srećan zbog golova, ali još više zbog pobjede i efikasne igre. Tokom jeseni nismo baš bili golgeterski raspoloženi i mnoge šanse su ostale neiskorišćene. Sada smo protiv Mladosti u direktnom okršaju za opstanak naplatili bar dio silnih promašaja i vjerujem da će ova utakmica biti odskočna daska za dalji dio sezone – naglasio je Vušurović.

Crnogorski internacionalac pogađao je mrežu rivala u devetom i 44. minutu i sa ukupno četiri gola sada je najefikasniji igrač Bijeljinaca u tekućoj sezoni, ne računajući Vladimira Bradonjića koji je preselio u PAOK.

– Možda bi saldo bio i veći da sam od početka sezone u Bijeljini. Prvi susret odigrao samo protiv Borca i tada pogodio za tri boda. U narednom kolu rival su nam ponovo “crveno-plavi”, koji nisu tako dobro otvorili proljeće. Iako imaju odličnu ekipu nešto očigledno ne štima. Nadam se da neće protiv nas proigrati i da ćemo se i iz Banjaluke vratiti neporaženi. Jedno je sigurno, ne bojimo ih se, jer smo poslije ova dva meča puni samopouzdanja – rekao je Vušurović.

Još prošlog ljeta, kada je bio član kruševačkog Napretka pominjala se mogućnost da postane član Banjalučana.

– Bilo je nekih kontakata, ali sam tada ostao u Kruševcu. Nažalost tamo su nastali problemi, nisam u jesenjem dijelu sezone odigrao nijednu utakmicu. Poslije toga sam stigao u Bijeljinu i nisam se pokajao – dodao je crnogorski internacionalac.

“Glas Srpske”