Ekipa Dubrava  je u 27. kolu Regionalne lige grupa Zapad, ostvarila važnu pobjedu na teškom gostovanju u Kladarima (0:1) i na taj način došli su na korak od plasmana u Drugu ligu RS.

Od samog početka utakmice igrači Dubrava su nametnuli svoj ritam, vršili su pravu opsadu gola Kladara. Gosti su odigrali odlično prvo poluvrijeme u kojem su napadali i stvarali šanse, a trenutak odluke desio se u 28. minutu kada je Slaviša Vukajlović sjajnim udarcem sa 15 metara iskosa s desne strane pogodio dalji donji ugao Miloša Kresovića za 0:1 U 40. minutu, Aleksandar Railić pokušao je iz slobodnog udarca sa 30 metara,  ali  lopta je prošla pored desne stative.

U drugom poluvremenu, Kladari su  sve češće napadali, a gosti prijatili iz kontranapada. U 46. minutu Nemanja Gavrić  je odlično prošao po desnoj strani, vratio povratnu loptu na ivicu šesnaesterca prema Miroslavu Zoriću koji je  šutirao dobro, ali je lopta otišla iznad prečke. U 72 minutu Emilko Janković je imao dobru šansu za gol, oslobodio se čuvara i šutirao sa 16 metara, ali Kresović dobro brani. U 89. minutu Nemanja Gavrić je izašao sam sa golmanom Kresovićem, ali je lopta otišla iznad gola. Zadnju šansu na utakmici imao je Meris Demo nakon  centašuta Nemanje Gavrića,kada je sa pet metara promašio cijeli gol.

KLADARI – DUBRAVE 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 Vukajlović (28). Stadion: FK Kladari.  Gledalaca: 200. Sudija: Milan Gvozden. Pomoćnici: Miloš  Kovačević i Mladen  Stupar (svi iz Prijedora). Delegat: Vitomir Misimović (Gradiška). Žuti kartoni: Zelenac, Kositić, Lovrić (Kladari). Vukajlović (Dubrave).

Kladari:Kresojević, Savić (od 46.Vučić), Došlov, R. Zelenac, Lovrić, Kostić, Jalić (od 71. Janković), Šestić, Nježić, G. Zelenac,Gajić.

Dubrave: Milanović, Radosavac, Hadžialagić, Janković (od 75. E. Demo), Gavrić, Dimitrijević (od 68. M. Demo), Zorić, Pilipović, Railić, Vukajlović (od 90. Crljenković ), Kisin.

G. Popović